حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

هند 6 جرثقیل متحرک بندری به ایران تحویل داد

سارباناندا سونوال، وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراه‌های هند با محمد مخبر، معاون اول رئیس‌ جمهور ایران دیدار و در مورد تقویت روابط دوجانبه بحث و گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر سونوال به منظور بررسی پیشرفت روند توسعه بندر شهید بهشتی در چابهار، از این بندر بازدید کرد و 6 جرثقیل متحرک بندری را به منطقه آزاد تجاری بندرگاه جهانی چابهار (IPGCFTZ) تحویل داد.

مخبر تصریح کرد، توسعه بندر چابهار سبب افزایش حجم مبادلات و انتقال محموله‌ ها می‌شود؛ در عین حال، سونوال بر اهمیت همکاری هر دو طرف در گام‌هایی که قرار است بندر چابهار را به ابزاری برای رشد تجارت در منطقه تبدیل کند، تاکید کرد.

از زمانی که شرکت «ایندیا پورتزگلوبال پرایوت» (IPGPL) فعالیت بندر شهید بهشتی را برعهده گرفت، بیش از 4.8 میلیون تن محموله فله را جابجا کرده است.

سونووال ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با مقامات ایران، گفت: « در مورد راه ها و ابزار تقویت و تحکیم بیشتر روابط دوجانبه ایران و هندوستان بحث و گفتگو کردیم. ما همچنان به تقویت روابط پویا با ایران ادامه می دهیم.»

هند در سال 2020، هفتادو پنج هزار تن گندم به عنوان بخشی از برنامه کمک های بشردوستانه و همچنین 40 هزار لیتر آفت کش را از طریق بندر چابهار در تلاشی هماهنگ برای مهار حمله ملخ ها به محصولات کشاورزی در منطقه و افزایش امنیت غذایی، در اختیار افغانستان قرار داد.

سونوال پیش از این  با رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی ایران دیدار کرده بود. دو کشور یادداشت تفاهمی در زمینه به رسمیت شناختن گواهینامه های صلاحیت برای کمک به دریانوردان هر دو کشور، مطابق با مفاد «کنوانسیون بین المللی استانداردهای آموزش، گواهینامه و نگهبانی برای دریانوردان» امضا کردند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار